...

CURSUL mic DE FOTOGRAFIE

Detalii organizatorice Desfasurare curs: – vineri, 17.01.2025 intre 19:00 si 21:00;– sambata, 18.01.2025 intre 11.00 si 14:00; Locatie: In zilele de […]

Avatar utilizator
Trainer
RĂZVAN BULUȘ
Categorii
Practica Foto
Recenzii

Detalii organizatorice

Desfasurare curs:

– vineri, 17.01.2025 intre 19:00 si 21:00;
– sambata, 18.01.2025 intre 11.00 si 14:00;

Locatie: In zilele de vineri cursul se va desfasura la sediul RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei, Nr 120. Intalnirea de sambata va fi intr-o locatie fotogenica din Bucuresti.

Taxa de curs: este in valoare de 375 lei, si se achitata integral la inscriere. Daca ulterior te inscrii si la Cursul MARE de Fotografie, grupa octombrie 2024, primesti inapoi toti banii achitati pentru Cursul Mic, sub forma de discount.

Pentru inscriere sunt necesare: o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Se acorda diploma de participare la cerere.

Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.

1

Ce vei invata la acest curs?

Fotografii de la curs

Descriere curs

Daca vrei sa inveti sa ai control asupra expunerii in conditii dificile de lumina si sa gestionezi cele mai puternice elemente artistice: descrierea miscarii si profunzimea de camp, te astept la Cursul Mic.

Daca vrei sa cunosti ingredientele care duc la o fotografie reusita si daca iti doresti sa poti aprecia mai bine imaginile pe care le vezi, te astept la Cursul Mic.

Daca vrei sa intri intr-o comunitate activa, dedicata fotografiei, te astept la Cursul Mic.

Cursul are foarte multe elemente practice, ia cu tine camera foto de fiecare data.

Hai sa vezi cat de multe putem face in doua intalniri!

Despre trainer

Avatar utilizator

RĂZVAN BULUȘ

Razvan e un povestitor innascut. Este sufletul si inspiratia din spatele RGB Photography, care vine mereu cu cele mai neconventionale proiecte si teme de gandire. Duce cursantii in ture foto pe munte si developeaza filmele alaturi de ei direct la cabana. Construieste camere foto din obiecte banale si le vorbeste cu insufletire cursantilor despre filme, carti, opere de arta si concepte filosofice si psihologice care il inspira. Absolvent de actorie, a cochetat mai apoi cu sectia de regie-film, la care a renuntat repede pentru a-si imbratisa marea dragoste: fotografia. Desi e un practicant meticulos al artei fotografice, de mai bine de 15 ani este si un ghid devotat celor care isi doresc sa cunoasca mai in profunzime universul artelor vizuale. In decembrie 2019, a depasit 10.000 de ore de predare, pragul critic stabilit de Anders Ericsson in atingerea expertizei intr-un anumit domeniu. Cand nu e prins cu predarea sau cu activitatile administrative ii place sa petreaca timp de calitate cu ariciul Willy, mascota scolii de fotografie si modelul lui preferat.
“M-am apropiat de imagine natural. De la primele experiente vizuale. De la basmele din cartile cu povesti nemuritoare, de la fiecare punere in scena pe vinilurile anilor ’80, am fost prins in universul vizualului inchipuit. O lume minunata, dar de care am devenit constient mult mai tarziu. Ca o limba pe care o vorbesti corect fara sa stii ca are si reguli. Si o vorbesti corect doar pentru ca ai fost suficient de norocos sa te afli in compania potrivita in timp ce o inveti. Spectacolele de la Tandarica si de la Creanga, apoi de la teatrele de oameni mari si nenumaratele filme vazute au construit mai departe pasiunea mea pentru imagine. Facultatea mi-a deschis drumul spre un vizual controlat. Spectacolele se transforma din divertisment in subiect de analiza. Pasul de la „imi place, dar nu stiu de ce” la „e bine facut pentru ca…” nu te face creator. Dar te face constient de regulile creatiei. Ca student la actorie vezi imagine, produci imagine, analizezi imagine. Intalnirea cu fotografia s-a produs in facultate, dintr-o intamplare. Dar faptul ca astazi, 21 ani mai tarziu, eu si fotografia suntem mai apropiati ca oricand nu imi mai pare o coincidenta. In cei peste 15 ani de cand construiesc si sustin cursuri de fotografie am avut ocazia sa ma intreb: daca te-ai putea intoarce in timp, ai alege sa faci acelasi lucru? Categoric!” – Razvan

Da, pornim de la zero.
Da, cursul mic te scoate de pe Auto.
Este binevenita orice camera digitala cu setari manuale. Poate fi mirorrless, DSLR sau compacta.
Camera foto.

– notiuni de estetica si compozitie
– tips&tricks pentru fotografii mai clare
– tips&tricks pentru fotografii corect expuse
– tips&tricks pentru fotografii cu cele mai bune culori
– tips&tricks pentru fotografii editate
– tips&tricks pentru fotografii reusite de: strada, peisaj, macro, portret
– accesorii importante (trepied, telecomanda, blenda)
– selectarea corecta a fotografiilor

375.00 lei